Menu

Velkommen!

Hei, og velkommen til raftingsenter.no! Her finner du alt om rafting, kajakk, elvebrett, klatring, og alt annet av sport som tar deg ut i naturen og gir deg de kuleste opplevelsene som får adrenalinet til å flyte. Vi gir deg også gode råd om utstyr og aktiviteter, og til og med litt om hvordan man kan slappe av mellom slagene. Fremfor alt er dette nettstedet for deg som fører eller ønsker deg en aktiv livsstil, og er opptatt av å holde deg i form med noe mer spennende enn å jogge på tredemølla.

Vannsport for alle pengene

På disse sidene er vi særlig opptatt av alt som har med vann og vannsport å gjøre, fra roing og padling til litt mer spektakulære utfordringer som elvebrett eller bodyboard, eller ikke minst en tur ned ville stryk i kajakken. Stadig flere opplever naturelementenes lek på denne måten, og ikke minst er det mange som bygger lagånd i vennegjengen eller på jobben ved å gjøre ting sammen i vannet. Ingenting er som å høre strykene litt lenger nede i elva for å knytte sterkere bånd til hverandre, og nettopp derfor har dette blitt en kjempepopulær form for teambuilding.

Vi glemmer heller ikke fjellene

Norge er selvfølgelig mye elver, innsjøer, fjord og hav, men ikke minst er det også fjell. Derfor glemmer vi ikke fjellgeitene blant oss, som også ofte er de samme som søker spenning i elva eller på sjøen. Her finner du derfor også mye info om fjellsport, som er en annen type aktivitet som er i sterk vekst for tiden. Nå som Norgesferien er i ferd med å bli en norm for de neste årene, er det ingen tvil om at flere av oss vil søke lykken i vakre fjellområder. Etter litt trening kan du også være klar for enda høyere fjell i utlandet.